Wilt u ook dat het WinterparadIJS gerealiseerd blijft worden, wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen of dat uw naam aan dit evenement gekoppeld wordt? Dat kan op verschillende manieren: 

Adopteer een schaatshulp 

Voor kinderen die nog niet goed kunnen schaatsen hebben wij een aparte krabbelbaan. Hier kunnen zij, met behulp van papa en mama, hun eerste stapjes op het ijs zetten. Dit wordt nog leuker met een schaatshulp in de vorm van een olifant, beer of pinguïn. De nieuwwaarde van een dergelijke schaatshulp, stabiel en onverwoestbaar, is € 650,00. Uw logo op een schaatshulp € 250 voor 1e jaar. Daarna € 40,00 per jaar voor onderhoud en stalling

Zichtbaarheid door boarding langs de baan

Langs de schaatsbaan worden diverse borden geplaatst. Dit is een goede manier om gedurende 6,5 week zichtbaar te zijn bij de ruim 23.000 bezoekers, waarvan 16.000 schaatsers, van de schaatsbaan.  Per bord (60 x 150 cm groot) € 500,00

Personaliseer een set curlingstenen 

Curling is een zeer populaire sport op dit moment. Niet zo vreemd, curling is een super leuke teamsport, laagdrempelig en zorgt altijd voor veel hilariteit.      Het WinterparadIJS heeft vier sets curlingstenen waarmee iedere avond na 18:00 uur competities gespeeld kunnen worden. U kunt uw naam of logo laten plaatsen op een van deze sets. Per set van 4 zijn de kosten € 100,00.

Horeca arrangement

De leukste manier om de ijsbaan te stenen in natuurlijk een uitje voor personeel en/of relaties! Zeker met een gezelschap met kinderen is dit een gegarandeerd succes. De kinderen gaan lekker schaatsen en u kletst gezellig met een hapje en drankje. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk in onze horecatent!

 Hier vindt u meer informatie over de zakelijke mogelijkheden en het horeca arrangement.

Wij gaan graag met u in gesprek om onze mogelijkheden en uw wensen op elkaar af te stemmen.

U kunt ons bereiken door een bericht te sturen naar info@eemonice.nl