Voorrondes

Ook dit jaar wordt een ijshockeycompetitie georganiseerd bij WinterparadIJS Amersfoort.
Begin december is de baan op maandagavonden het strijdtoneel van scholen, bedrijven, horeca en sportclubs.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een clinic ijshockey te doen. Van 18.00 tot 19.00 uur verzorgd Gerard van Beek, ex-prof hockeyer, een clinic aan allerlei groepen zonder de harde kant van het spel, maar juist het technische en gezellige deel. 

Dus vraag je vrienden of collega’s en geef je op!

Elke avond spelen vijf teams tegen elkaar onder leiding van Gerard van Beek, ex-prof hockeyer.

Een team bestaat uit 6 spelers (en een coach die niet actief meespeelt). Elke wedstrijd duurt 7 minuten. Ieder team speelt 4 wedstrijden per avond. De twee beste teams van iedere avond gaan door naar de finale op maandag 23 december (houd die avond dus ook al vrij!).

De ijshockeyavonden beginnen om 19:30 uur met een korte clinic en de wedstrijden die daarna gespeeld worden duren tot ongeveer 22:30 uur. De organisatie is in handen van leerlingen van het ROC Midden Nederland.

De voorrondes zijn op 25 november, 2, 9 en 16 december. Het inschrijfgeld bedraagt € 75,- per team inclusief 1 drankje per persoon en gebruik van schaatsen, sticks en helm. Bereikt jouw team de finale, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Je geeft je team op door onderstaand formulier in te vullen.

Wanneer je (voorafgaand aan de competitie) deel wilt nemen aan een unieke hockeyclinic van Gerard van Beek kun je een mail sturen naar info@eemonice.nl De clinic is van 18.00 tot 19.00 en de kosten zijn € 300,-. De hele baan is dan privé voor jouw team.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Gewenste avond voorronde (verplicht)
25 november2 december9 december