Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Live Muziek | Arno Mijnten

zondag 25 november 2018 | 15:00 - 17:00

Arno Mijnten (1999) wist al vanaf zijn derde levensjaar dat hij muzikant wilde worden. Zanger dat moest hij zijn! Vanaf zijn zevende levensjaar kreeg hij gitaarles en al snel volgden zijn eerste optredentjes.

In 2012 werd Pinkpop afgesloten door Bruce Springsteen. Een super ervaring die al helemaal te gek werd toen Bruce Arno het podium op trok om Waiting on a Sunny Day te zingen. Daar stond hij dan op het podium met zijn grote held voor 60.000 mensen. Arno’s muzikale carrière kwam daarna in een stroomversnelling.

Bij een bezoek in 2014 aan een concert van Tim Knol raakte Arno in gesprek met Tim. Die vond het leuk dat zo’n jonge jongen naar zijn muziek kwam luisteren en naderhand is afgesproken dat ze samen een nummer van Bob Dylan zouden zingen. Like a rolling stone werd ingezet en het publiek vond het prachtig! Tim nodigde Arno daarna uit in het concertgebouw in Amsterdam bij A tribute to Bob Dylan en zo mocht Arno als vijftienjarige jongen de avond af sluiten

December 2014 heeft Arno een kerstsingle uitgebracht en in 2015 is Arno de opleiding tot muzikant begonnen op het Deltion College in Zwolle.

Na een periode van veel last van de baard in zijn keel is Arno sinds 2016 aan het toeren met zijn eigen one men show I AM LIVE (ik Arno Mijnten Live), een ruim twee uur durende voorstelling met nummers van Bruce Springsteen, Johnny Cash, Bob Dylan, U2, Greenday en vele anderen.

Gegevens

Datum:
zondag 25 november 2018
Tijd:
15:00 - 17:00