WinterparadIJS wordt partner KNSB!

KNSB selecteert ijsbaan in Amersfoort  als IJSTIJD!-baan

Vanaf 29 november  tot 5 januari  ligt er op het Eemplein een IJSTIJD!-baan. Gegarandeerd ijs en volop activiteiten voor jong en oud! Kom schaatsen met je familie, vrienden, school, buren en vele andere liefhebbers. Of geniet van de gezelligheid rond de IJSTIJD!-baan met winterse hapjes en drankjes.

De KNSB heeft WinterparadIJS Amersfoort samen met 24 andere tijdelijke banen in Nederland geselecteerd als IJSTIJD!-baan. De selectie betekent dat de baan voldoet aan de voorschriften van de KNSB en dat er volop activiteiten zijn. De lokale KNSB vereniging AIJV is actief betrokken bij het WinterparadIJS.

Activiteiten
Wil jij leren schaatsen van oud-Wereldkampioen Barbara de Loor van de KPN Junior Schaatsclub? Ervaren hoe gaaf ijshockey is met de demonstratie van de ERU Prestige Icehockey Tour? Of gewoon lekker vrij schaatsen? Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws en de agenda. En na het schaatsen is er uiteraard koek en zopie!

IJSTIJD!-Winterspelen
Dit schaatsseizoen wordt bijzonder, want onze topschaatsers gaan voor goud in Sotsji. Hoe cool is het om zelf mee te doen aan de Winterspelen? Op alle 25 IJSTIJD!-banen in Nederland worden de IJSTIJD voorselecties georganiseerd. Alle IJSTIJD! banen mogen één team afvaardigen naar de landelijke finale.
 
IJSTIJD!-ambassadeur
Ben jij een echte schaatsfan? En kun jij niet wachten totdat de WinterparadIJS open gaat? En vind jij het leuk om andere mensen enthousiast te maken om te gaan schaatsen? Binnenkort start de inschrijving en kun je kans maken om IJSTIJD!-ambassadeur van het WinterparadIJS te worden. Houd deze site in de gaten!

Over IJSTIJD!
IJSTIJD! is schaatsen in jouw buurt. Van half november tot begin januari bundelen maar liefst 25 ijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land hun krachten onder het keurmerk IJSTIJD!-baan. IJSTIJD! staat voor gegarandeerd ijs en volop schaatsactiviteiten voor jong en oud, zoals de IJSTIJD!-Winterspelen. En IJSTIJD! staat voor gezelligheid met winterse hapjes en drankjes. IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB en bestaat mede dankzij lokale partners en hoofdsponsoren KPN, ERU en Sky Radio. Kijk voor de landelijke activiteiten op schaatsen.nl en volg #IJSTIJD!.

Gaat dit écht gebeuren?
Het is bijna zeker dat het WinterparadIJS ook echt doorgaat. Daar hebben we jullie hulp, van je ouders en ook van bedrijven nog steeds nodig al ziet het er héél goed uit. Koop vast kaartjes om ons te helpen. Als het niet doorgaat krijg je je geld automatisch terug.

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017