VVVVVV Amersfoort maakt WinterparadIJS voor iedereen toegankelijk

Van 29 november tot en met 5 januari is het eerste WinterparadIJS van Amersfoort op het Eemplein een feit. Dit winterse feest is bedoeld voor iedereen, maar niet alle Amersfoorters kunnen zelfstandig de trip naar het Eemplein maken. Om deze groep te ondersteunen komt VVV Amersfoort met het initiatief ‘Cityhost -Samen op stap in de stad’.

Hierbij gaat een Cityhost – een vrijwilliger met hart voor de stad – op pad met een Amersfoorter, die door een beperking niet meer (volledig) zelfstandig de reis naar de binnenstad, het museum of – in dit geval – het WinterparadIJS kan maken. Bij het WinterparadIJS staat de ijsbaan centraal. Rondom de kunstijsbaan zijn gezellige eetgelegenheden met allerlei winterse hapjes en drankjes, enkele kermisattracties en een wintermarkt. Vanaf het terras kijk je, onder het genot van muziek op het podium prachtig uit over de ijsbaan. Kortom: ijspret en winterplezier, voor iedereen. VVV Amersfoort-directeur Paul David Tigelaar: “De VVV streeft ernaar om recreatie en ontspanning zo toegankelijk mogelijk te maken; dit initiatief draagt op hartverwarmende wijze bij aan ons streven.”

Voor meer informatie over dit initiatief en beschikbaarheid van de Cityhosts kunt u bellen met de VVV : 0900-11 22 364 of mailen naar : info@vvvamersfoort.nl

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017