Vrijwilligers

Deze winter kan er weer geschaatst worden bij het WinterparadIJS Amersfoort. Voor de vierde keer wordt de schaatsbaan op het Eemplein gebouwd. Dit jaar ligt het ijs er van vrijdag 25 november tot en met zondag 8 januari, een week langer dan voorgaande jaren.

Wij zijn op zoek naar mensen die deze winter mee willen werken bij het WinterparadIJS. Want er is geen schaatsbaan zonder enthousiaste vrijwilligers. We hebben veel verschillende taken, zoals kaartverkoop, schaatsuitgifte, toegangscontrole, horeca en ijsmeester.

Vrijwilligers die 16 uur per week of meer meedraaien betalen we een kleine vergoeding. Wil je wel meedoen, maar niet zoveel uren draaien? Je bent nog steeds van harte welkom! We zorgen goed voor je met eten, drankjes, vrijkaartjes en natuurlijk een knallend eindfeest voor alle medewerkers.

Op woensdag 19 oktober organiseren wij een bijeenkomst voor alle medewerkers bij Zandfoort aan de Eem (Eemlaan 100). We beginnen om 20:00 uur. Dan leggen we alles uit en vertellen je over de leuke plannen die wij voor dit jaar hebben. Je kunt deze avond ook al je vragen stellen.

Heb je belangstelling? Stuur een berichtje naar vrijwilligers@eemonice.nl.

 

Sponsors & Partners 2014