WinterparadIJS Amersfoort biedt ook muzikaal programma

The Martin BrothersIn het horecapaviljoen worden deze weken regelmatig activiteiten georganiseerd. Tijdens de opening op zaterdagmiddag 30 november treedt de Klaasband op. Deze band brengt sinterklaasliedjes in een eigentijds jasje. De officiële opening wordt verricht door niemand minder dan Sinterklaas samen met wethouder Pim van den Berg.

Elke zaterdagavond treden the Martin Brothers op. Deze band is een initiatief van basgitarist/ DJ Peter Badenbroek en is dit jaar de huisband van het WinterparadIJS. Iedere avond is een pakkende en frisse performance speciaal voor dit winterevenement samengesteld met een special guest.

Daarnaast zijn er optredens van plaatselijke groepen zoals de New Manhattan Big Band, 4Fun Amersfoort en de Blue Basement Big Band. Op zondagmiddag 15 december treedt ook het 'Kerst aan de Eem’ op. Dit projectkoor bestaat uit ca. 100 zangers en zangeressen uit Amersfoort en omgeving.

Elke vrijdagavond draaien DJ’s hun fijnste platen. Deze avonden kan er op het ijs gedanst worden, maar uiteraard ook in de horeca genoten worden van een drankje en een hapje. Vrijdag 6 december draaien Thud Hola en Say A Say M de beste disco hits. Doe de boogie en laat je Seventies dance moves zien op het ijs!

In samenwerking met Bibliotheek Eemland wordt op zaterdagochtend en woensdagmiddag voorgelezen in de kinderhoek van het horecapaviljoen. Terwijl hun broertjes en zusjes zich vermaken op het ijs kunnen de allerkleinsten hier genieten van spannende verhalen en mooie boeken.

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017