Mogelijkheden voor bedrijven

De baan ligt dit jaar op het brede deel van het Eemplein en aan de korte zijde zal een grootse horecagelegenheid komen met een warme en luxe uitstraling. Deze biedt de dagelijkse bezoeker de mogelijkheid een drankje en hapje te nemen en uit te kijken over de ijsbaan. Wilt u dat het WinterparadIJS gerealiseerd wordt en dat uw naam aan dit evenement gekoppeld wordt? Dat kan op verschillende manieren. Hieronder staan per categorie de sponsormogelijkheden beschreven.

Reclame maken

Hoe? Omschrijving  Kosten
Boarding langs de baan  Langs de schaatsbaan kunnen verschillende borden geplaatst worden. á € 500,- per 1,5 m (60 cm hoog) (exclusief productiekosten)
Beachflags       Langs de baan of verspreid op het terrein kunt u Beachflags laten plaatsen.  á € 1000,- voor 6 vlaggen (exclusief productiekosten)
Grootscherm-monitoren    In het paviljoen wordt afwisselend het programma, actuele nieuwtjes, livestream beelden van de baan en andere plekken getoond. Naamsvermelding is mogelijk á € 100,- per 5 weken tot volledige reclamespots tussen de andere beelden door á € 50,- per dag.
Sponsorbord of vlag     Op het terrein staan een aantal zeer eigentijdse tenten, hierop kunnen vlaggen of borden geplaatst worden (de maten hiervan worden aangepast aan de beschikbare ruimte).    
  • Achter de hoofdbar á € 2000,-
  • Op het podium á € 1000,-
  • In de restauranttent met klein terras voor winterse hapjes á € 500,-
  • (exclusief productiekosten)

Activiteiten inkopen

Hoe? Omschrijving kosten
Inkoop van verschillende activiteiten     Voor medewerkers en/of relaties, zoals een schaatsclinic, een curlingclinic of ijshockeyclinic (met een wedstrijdje als afsluiting). € 500,- voor 2 uur baanhuur, € 3,- p.p. voor schaatsen en va. € 250,- voor de clinic.
Een schoolklas supporten     En hen een heerlijke ochtend ijsplezier bezorgen onder begeleiding van leerlingen van het ROC Midden Nederland. Een uur schaatsen met één groep schoolkinderen (variërend van 15 tot 30 kinderen) met clinic kost € 90,- (inclusief huur van schaatsen).
Curling competitie sponsoren     Door een Curling competitie te sponsoren, en van de bedrijfsnaam te voorzien, zoals bijv de ‘Jupiler Curling League’. vanaf €1000,-

Horeca arrangementen

  • De realisatie van de baan kan gesteund worden door  horeca arrangementen te boeken. Hierbij gaat 25% van de drankomzet en 30 tot 100% van de foodomzet (afhankelijk van de leverancier) naar de Stichting Eem on Ice.
  • Ook kunnen arrangementen op maat besproken worden, met naast drank; keuze uit snacks, stamppotten (groot/klein), soepen, worsten met brood, pannenkoeken/poffertjes/oliebollen.


 

Sponsors & Partners 2017