IJshockey (fotograaf Bram Oosterhuis)Maandag 11 december

19:30 - 22:30 uur

IJshockeycompetitie (derde voorronde) VOL

Ook dit jaar wordt een ijshockeycompetitie georganiseerd bij WinterparadIJS Amersfoort. In de weken voorafgaand aan de kerstvakantie is de baan op maandagavonden het strijdtoneel van scholen, bedrijven, horeca en sportclubs. Dus vraag je vrienden of collega's en geef je op!

De voorrondes zijn op 27 november, 4 december en 11 december. Elke avond spelen er 5 teams tegen elkaar.

Een team bestaat uit 6 spelers (en een coach die niet actief meespeelt). Elke wedstrijd duurt 7 minuten. Ieder team speelt 4 wedstrijden per avond. De twee beste teams van iedere avond gaan door naar de finale op maandag 18 december (houd die avond dus ook al vrij!).

De ijshockeyavonden beginnen om 19:30 uur met een korte clinic en de wedstrijden die daarna gespeeld worden duren tot ongeveer 22:30 uur. De organisatie is in handen van leerlingen van het ROC Midden Nederland.

Het inschrijfgeld bedraagt € 75,- per team inclusief 1 drankje per persoon en gebruik van schaatsen, sticks en helm. Bereikt jouw team de finale, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Je geeft je team op door een berichtje te sturen naar info@eemonice.nl.

 
   « Programma overzicht
 

Sponsors & Partners 2017