Kkkoudfunding voor WinterparadIJS Amersfoort

KkkoudfundingOm het WinterparadIJS voor de toekomst te behouden én steeds leuker te maken gaan we dit jaar crowdfunden! Je kunt bijdragen aan het succes van dit jaar, je kunt materialen sponsoren voor meerdere jaren en meewerken aan de realisatie van een spectaculaire uitbreiding in 2017.

Zo adopteer je al een ijshockeypuck voor € 5,00, maar kan je ook kiezen voor een set curlingstenen, of een schaatsbeer (waarmee kleine kinderen kunnen leren schaatsen) met je eigen naam of logo er op.

Daarnaast biedt het WinterparadIJS ook aantrekkelijke arrangementen voor kinderfeestjes en borrels via de speciale crowdfundingactie aan. Topstuk is wel de glijbaanpiste. Wordt hier genoeg voor opgehaald, dan komt er volgend jaar een heuse glijbaan van ijs naast de schaatsbaan op het Eemplein.

Door bij te dragen help je ons, je kinderen en anderen in de stad. Je helpt zelfs heel Amersfoort en omgeving aan een fantastisch WinterparadIJS waar iedereen naar kan uitzien als de blaadjes gaan vallen en we gaan verlangen naar warme drank en winterse taferelen.

Kijk hier snel naar de mogelijkheden om ons te ondersteunen, kies wat je er voor terug wil zien en maak het WinterparadIJS het mooiste winterevenement van Amersfoort.

Steun ons en geniet mee!

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017