Amersfoortse IJshockeycompetitie

WinterparadIJS (fotograaf Jan Slagter)Terug van weggeweest, de Amersfoortse IJshockeycompetitie!

Voorrondes maandag 1 en 8 december
Finale 15 december

Een van de activiteiten die dit jaar georganiseerd wordt bij het WinterparadIJS is de IJshockeycompetitie. Begin december is de baan op maandagavonden het strijdtoneel van scholen, bedrijven, horeca en sportclubs. Heb jij je team al compleet?

De voorrondes zijn op maandag 1 en 8 december. Elke avond spelen vijf teams tegen elkaar. Als er meer teams aanmelden worden in overleg ook andere data toegevoegd.

Een team bestaat uit 6 spelers (en een coach die niet actief meespeelt). Elke wedstrijd duurt 7 minuten. Ieder team speelt 4 wedstrijden per avond. De twee beste teams van iedere avond gaan door naar de finale op maandag 15 december.

De ijshockeyavonden beginnen om 19:30 uur met een korte clinic en de wedstrijden die daarna gespeeld worden duren tot ongeveer 22:30 uur. De organisatie is in handen van leerlingen van het ROC Midden Nederland.

Het inschrijfgeld bedraagt € 75,- per team inclusief 1 drankje per persoon en gebruik van schaatsen, sticks en helm. Bereikt jouw team de finale, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Je geeft je team op door een berichtje te sturen naar info@eemonice.nl.

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017