Hollandse Avonden bij WinterparadIJS Amersfoort

Mike KleinOp dinsdagavonden wordt het extra gezellig in het IJspaleis, het horecapaviljoen direct naast de baan. Jong en oud is dan welkom om te genieten van de Hollandse Avonden met een stamppottenbuffet, Nederlandstalige artiesten en uitzicht op de schaatspret op de baan. De kosten zijn € 12,50 per persoon (inclusief stamppotten en een drankje). Uiteraard kan er ook geschaatst worden.

Dinsdag 29 november bijt Mike Klein het spits af. Deze zanger komt uit Zeewolde en is al vele jaren actief als zanger. Zijn repertoire loopt uiteen van André Hazes tot Tino Martino.

Martin DhamarcoDe week erop, op dinsdag 6 december, is de beurt aan Martin Dhamarco. Deze Amersfoorter is in 2007 gaan zingen, en heeft inmiddels drie albums en vier singles uitgebracht. Trots is Martin Dhamarco op de zelf geschreven nummers 'Achter de wolken schijnt de zon', 'Ver bij mijn vandaan' en 'Bier, Fris & Wijn'. Onlangs was hij nog genomineerd voor de Koos Albers Award.

Sharon Heer (fotograaf Peter Putters)Dinsdag 13 december zingt Sharon Heer bij de Hollandse Avond. Als klein meisje stond Sharon met de haarborstel in haar kamertje voor de spiegel te oefenen. Opgegroeid in de jaren ’80 betekent liefde voor de muziek uit die tijd, maar Nederlandstalige nummers (Hazes, Ruth Jacott) ontbreken zeker ook niet in haar repertoire.

Reserveren is gewenst en kan door een berichtje naar info@eemonice.nl.

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017