Fury in the FactoryGame Truck 'Fury in the Factory'

Een Gametruck is een stoere industriële truck, welke is gevuld met een actief teamspel. Geïnspireerd door de oude arcadehallen moet je reactievermogen, behendigheid en samenwerking combineren om de Gametruck te verslaan. Stap de Gametruck in met 1 tot 5 personen en probeer binnen enkele minuten een zo hoog mogelijke score neer te zetten! Een leuk en energieke activiteit voor jong en oud, waar natuurlijk de grote vraag is of jullie de high score kunnen pakken.

Fury in the Factory

In deze Gametruck, genaamd Fury in the Factory, betreed je als nieuwe medewerkers een fabriek. Je bent nog niet half binnen of de hele fabriek slaat volledig op hol! In een spel vol knoppen, effecten en actie moet ervoor gezorgd worden dat de fabriek weer tot rust komt. Hoe beter de fabriek getemd wordt, hoe hoger de score zal uitslaan! Worden jullie de koning van de fabriek en pakken jullie de eerste plaats op de high score?

Het tarief tijdens WinterparadIJS Amersfoort is €2,50 per persoon. Per spel kunnen 1 tot 5 personen meespelen. Je koopt je toegangsmunt aan de bar van het WinterparadIJS.

 

Sponsors & Partners 2017