ERU Prestige Ice Hockey Tour

ERU Prestige Ice Hockey TourOp vrijdag 3 januari komt het Official ERU Prestige Ice Hockey Team naar het WinterparadIJS. Tijdens de ijshockey clinics kunnen kinderen en jongeren kennis maken met deze stoere sport en het opnemen tegen echte professionals.

 Tevens selecteren zij vandaag het ijshockeyteam wat deel zal nemen aan de IJSTIJD! Winterspelen. Op de 22 IJSTIJD!-banen worden de voorrondes van de IJSTIJD!-Winterspelen georganiseerd. Alle banen vaardigen één team af voor de landelijke IJSTIJD!-Winterspelen die 2 februari plaatsvinden op de Coolste Baan van Nederland: het Olympische Stadion in Amsterdam. Wil jij ook meedoen? Geef je dan op via info@eemonice.nl of bij de kassa van de schaatsbaan.

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt is een initiatief van de KNSB in samenwerking met KPN, ERU en mediapartner Sky Radio. Vanaf half november tot en met begin januari vormen 22 tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land IJSTIJD!. Deze tijdelijke  kunstijsbanen garanderen schaats- en ijsplezier voor jong en oud dicht bij huis, ongeacht het weer. Daarnaast is het heerlijk opwarmen in de gezellige horeca met warme dranken en winterse hapjes. Kijk voor alle landelijke activiteiten op schaatsen.nl/ijstijd.

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017