Barbara de Loor geeft schaatslessen bij het WinterparadIJS

KPN Junior Schaatsclub in Amersfoort

Maandag 30 december komt de KPN Junior Schaatsclub naar Amersfoort. Oud-wereldkampioene Barbara de Loor zal de kinderen uit Amersfoort de fijne kneepjes van het schaatsen bijbrengen tijdens een aantal schaatsclinics. De lessen worden gegeven in samenwerking met de KNSB en de Amersfoortse IJs Vereniging. De hele dag staat in het teken van actie, uitdaging en beleving van de schaatssport. Inschrijven kan via http://fd7.formdesk.com/knsb/Amersfoort_2014 en bij het WinterparadIJS aan de kassa.

WinterparadIJS Amersfoort
Op het Eemplein in Amersfoort kan tot 5 januari geschaatst worden. Dit nieuwe stadsplein staat de koemnde weken synoniem voor ijspret, muzikaal entertainment, kindervermaak en winterplezier. Naast de baan staat een horecapaviljoen van waaruit het publiek met een warme chocomel kan uitkijken over de schaatsbaan. Tevens zijn er diverse eetgelegenheden met typisch winterse hapjes en drankjes en enkele kermisattracties.

Barbara de Loor
In 1997 werd Barbara de Loor  derde op het EK allround. Haar grootste moment van glorie beleefde ze echter op de WK afstanden 2005 in Inzell, waar ze op de 1000 meter goud won. De Loor nam daarnaast zes maal deel aan het WK Allround. Naast alle EK’s en WK’s heeft De Loor ook nog eens aan twee Olympische Spelen deelgenomen.

Over IJSTIJD!
IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt is een initiatief van de KNSB in samenwerking met KPN, ERU en mediapartner Sky Radio. Vanaf half november tot en met begin januari vormen 22 tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land IJSTIJD!. Deze tijdelijke  kunstijsbanen garanderen schaats- en ijsplezier voor jong en oud dicht bij huis, ongeacht het weer. Daarnaast is het heerlijk opwarmen in de gezellige horeca met warme dranken en winterse hapjes. Kijk voor alle landelijke activiteiten op schaatsen.nl/ijstijd.

 
   « nieuwsoverzicht
 

Sponsors & Partners 2017